Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Vriendenfonds ontvangt € 2843 van Specsavers voor workshops 'Look Good Feel Better'

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Vriendenfonds ontvangt € 2843 van Specsav...
Kanker | 21 februari 2019

In 2018 was het Rijnstate Vriendenfonds hét lokale goede doel van Specsavers Arnhem. Een heel jaar lang spaarde de Specsavers-winkel in Arnhem voor het Vriendenfonds én een landelijk doel. Voor elk verkocht hoortoestel of verkochte bril doneerde de winkel een vast bedrag aan Stichting Specsavers Steunt. Dit leverde voor het Rijnstate Vriendenfonds een prachtige opbrengst op van maar liefst €2843! Met dit geld kunnen we de workshops van Look Good Feel Better gratis aanbieden aan de oncologische patiënten van Rijnstate.

Look Good Feel Better in Rijnstate

De behandeling van kanker gaat vaak gepaard met vele bijwerkingen: haar verliezen, slechte huid, slechte nagels… Hierdoor voel je je als patiënt nóg zieker. Look Good Feel Better helpt mensen met kanker er weer beter uit te zien en helpt met praktische informatie over uiterlijke verzorging. Zo zien patiënten er minder ziek uit en voelen ze zich net weer wat beter. De workshops maken echt een groot verschil! Dankzij sponsoring heeft Rijnstate deze workshops sinds medio 2017 gratis aan patiënten in het Oncologisch Centrum kunnen aanbieden. En met de gelden van Specsavers Steunt kunnen we dit prachtige initiatief blijven voortzetten!

Wij zijn ontzettend trots dat het Vriendenfonds een jaar lang het goede doel van Specsavers Arnhem was, en bedanken de winkel en Stichting Specsavers Steunt dan ook hartelijk voor de prachtige bijdrage!

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje